Sex förslag där du äter smarriga hotellfrukostar på Mallorca

Hotellfrukost är oftast en av de mest efterlängtade upplevelserna för människor som sover på hotell. Doften av kaffe, nybakade bakverk, ett brett utbud av kakor, säsongens frukter, utvalda pålägg och bröd som smälter i munnen är vanligtvis några av de gosaker du kan hitta. Detta är utan tvekan ett sätt att börja dagen med energi och redo att möta allt som kommer i din väg. Men vad händer om du vill njuta av en av dessa frukostar utan att bo över på hotell?

Nuförtiden har många hotell lyssnat på dessa önskemål och erbjuder detta alternativ, som också kan vara en perfekt presentidé till en vän. På så sätt marknadsför de sig själva och låter nya kunder uppleva denna fantastiska upplevelse utan att behöva sova på boendet. På Mallorca finns flera anläggningar dit du kan åka utan att sova över. Nedan lista Ultima Hora sex av vad som anses erbjuda de bästa frukostarna.

  • Hotel Hospes Maricel & Spa

Hotel Hospes Maricel & Spa har erkänts vid II ’Madrid Fusion’-toppmötet som ’världens bästa frukost’. Denna anläggning har ett fantastiskt gastronomiskt erbjudande för att njuta av din frukost vid havet. Här kan du hitta smoothies, lokala produkter som coca de trampó eller typiska baleariska sötsaker som gató eller Flao. Allt detta medan du kopplar av och har en imponerande utsikt över Medelhavet.

  • Nixe Palace Hotel

Detta hotell ligger vid stranden i Cala Mayor och är också idealiskt för dig som vill äta frukost med havsutsikt. Dess gastronomiska utbud är varierat, med alternativ som inkluderar både typiska mallorcanska och internationella rätter.

  • Es Príncep

Detta hotell ligger i centrala Palma och erbjuder en terrass med ett stadslandskap. Här kan du njuta av en frukost för att börja dagen med energi som består av ett brett utbud av alternativ, från lokalt kallskuret till hembakade bakverk.

  • GPRO Valparaíso Palace and Spa

Detta hotell, känt för sin exklusiva atmosfär , har en frukostbuffé som består av ett brett urval av färska kvalitetsprodukter. Bland dem finns frukt, juicer, bakverk, showcooking och till och med en mallorcansk hörna och en hälsosam. Kort sagt en gastronomisk upplevelse som är svår att glömma.

  • Iberostar Grand Portals Nous

Detta hotell ligger nära den exklusiva hamnen Portals Nous och erbjuder en elegant och avslappnad atmosfär . Frukosten inkluderar alternativ för alla smaker, från nybakade bakverk till frukt och lokala produkter. Alla tillsammans med fantastisk utsikt över havet.

  • Hotell Capuccino

I Palmas gamla stadsdel, i centrum av Plaça Cort, är detta boutiquehotell känt för sin chica atmosfär och sitt gastronomiska utbud. Här kan du njuta av en utomhusfrukost på terrassen, med ett urval av rätter tillagade med lokala produkter . Denna plats är en mötesplats för invånare och turister som utforskar staden eller vill smaka på dess fantastiska rätter.

Källa: Ultima Hora

Bild: Deposit Photos

Missa inga nyheter!

Prenumerera på vårt veckovisa, kostnadsfria nyhetsbrev HÄR

Annonser
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).

Senaste nyheter

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).

Annonser
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).