Personuppgiftspolicy

Personuppgiftspolicy

Mallorca Nyheter hanterar personuppgifter primärt i två fall

a. När vi blir kontaktade via e-post.
b. När en läsare anmäler sig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev.

När du kontaktar oss avgör du själv vilka personuppgifter du sänder in. Vi gallrar uppgifter i vår mejl löpande, förutom i de fall personuppgiften behöver sparas för att fullgöra ett avtal eller enligt lag.

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du per automatik att vi behandlar mejladressen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen genom att klicka på avprenumerera som ligger med i varje nyhetsbrev. Vid avslutad prenumeration sparar vi mejladressen samt information om att prenumerationen är avslutat för att undvika att skicka oönskade mejl.

Du kan få ett utdrag på de personuppgifter vi har om dig genom att mejla oss på mallorcanyheter@gmail.com

Vill du rätta eller ta bort de personuppgifter vi har om dig, mejla då till oss på mallorcanyheter@gmail.com.  Vi kommer då att be om relevanta uppgifter för att kunna identifiera dig i systemen och verifiera din identitet så att vi med säkerhet tar bort just dina uppgifter.

 

Om Cookies

Vi använder kakor, eller cookies för få information om hur våra besökare använder webbplatsen. Syftet är att kunna förbättra och skriva om ännu mer relevanta ämnen. 

 

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).

Kalender
Väder