Nya idéer hos À ma Maison

A Ma Maison Mallorca

Det är för tråkigt sa Saloua – att laga samma mat varje kväll i två veckor.

Och bort med den tryckta À la Carte matsedel på restaurang A ma Maison efter åtta år.

– Nu blir det vad jag hittar på marknaden och som ger mig inspiration. Hittills har jag varje kväll märkt en stor efterfrågan på mina extra rätter.

Såklart det blir så när en passionerad kock berättar om sina fynd och kreativa konster i köket.

Nu hittar du dagens rätter antingen på den svarta griffeltavlan eller i överraskningsmenyn som inte finns på pränt. Den är ny för varje gäst vid bordet.

Genom att göra en överraskningsmeny får Saloua Sfar hela tiden använda sin kreativitet. Vill du prova den tar hon reda på vad du inte tål och inte tycker om. Utifrån det och vad hon har i köket blir det en fyra till femrätters meny.

Personligen tycker jag hon är fiskens drottning. Hon vet alltid när årstidens fisk är perfekt att tillaga.

Är du sugen på något speciellt – din älsklingsrätt, en rätt du åt vid ditt förra besök eller någon rätt du har ätit någon annanstans och har svårt att glömma. Säg till när du beställer, Saloua tycker om utmaningar.

En väninna ville bjuda några svenska vänner på paella. Hon visste inget ställe som gjorde god paella och hade en trevlig atmosfär. A ma Maison fick uppdraget och min väninna var lyrisk.

Till mig och min man gör Salua den bästa pastan med räkor och vitlök. Ett måste när förkylningen är på gång.

A ma Maison hittar du på C/ Soler 18A i Santa Catalina.

A ma Maison är en av våra annonsörer. För de företag som annonserar en längre tid erbjuder vi oss att skriva en artikel. 

Senaste nyheter

Ormarna vaknar på Mallorca

Under dessa härliga vårdagar har de första ormarna vaknat på Mallorca enligt Vanessa Rubio, biolog på COFIB (Concorci per a la Recuperació de la Fauna de les Illes Balears) som

Läs mer »

Krav på lokalt producerade matvaror

Turistanläggningar på Balearerna kommer enligt lag vara skyldiga att inkludera lokalt producerade matvaror i sitt utbud. Detta är den första överenskommelsen i den ändring av Turistlagen som håller på att

Läs mer »

Tony Mora – handgjorda cowboystövlar

Vi besökte i veckan stöveltillverkaren Tony Mora som tillverkar handgjorda cowboystövlar av högsta kvalitet sedan 1918, då den historiska fabriken öppnades i Alaró. Tony Mora symboliserar hantverk, design, kvalitet och

Läs mer »
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).

Annonser
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).