Laddar Evenemang
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Port Adrianos VIII-upplaga av AfterSun Party

juni 2 @ 11:00 - 16:00

AfterSun Party anses vara den bästa pop up-marknaden på Balearerna. Förutom de 20 containrarna som drivs av urbana konstnärer och mer än 20 mode-, accessoar- och dekorationsmärken, kommer evenemanget också att ha ett område med gastronomi, musik och action för hela familjen. AfterSun Market är en permanent utställning 24 timmar om dygnet. Verken av 20 urbana konstnärer valdes ut, tack vare en professionell jury, arrangerade i maritima containrar i hamnen.

Dessa verk samsas med mer än 20 utvalda varumärken som erbjuder ett varierat och omfattande utbud av mode, dekoration och accessoarer som mestadels är engagerade i hållbarhet och är baserade på Balearerna. Dessutom kommer ett varierat utbud av mat att serveras tack vare Food Trucks som kommer att följa med till eventet. På fredagar blir det små konserter och det blir alltid bakgrundsmusik för att få bästa stämning och på lördagar blir det barnaktiviteter.

AfterSun Fest kommer att hålla öppet lördagar och söndagar från 25 maj till 9 juni. På lördagar från 17:00 till 22:00 och på söndagar från 11:00 till 16:00 kommer det att äga rum på det centrala torget i Port Adriano.

Håll dig uppdaterad om eventet HÄR

I samarbete med Calvià City Council och Street Art Mallorca .

 

nEWSLETTER
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

För du ingat beratsemallhör av dig till mallorcanyhetergmail.com
Giom inte att titta din skrappost).

Kalender
ADVERTISEMENT
LÄS MER...
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).