Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Port Adriano julmarknad

29 december, 2023 @ 12:00 - 20:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 dag som börjar kl. 12:00, och upprepas till 8 januari, 2024

Även i år öppnar den stora julmarknaden i Port Adriano. Från den 22 december till den 8 januari kommer marknaden att installeras på det centrala torget i Port Adriano. En magisk plats att njuta av med hela familjen. Du kommer att kunna åka skridskor på den största ekologiska ishallen på Mallorca, 300m2 av rent nöje!

Både entrén till parken och skridskouthyrning är gratis (endast tillgängligt för barn över 4 år). Men om du inte gillar skridskoåkning så har vi en rolig jätterutschkana 3 meter hög och 30 meter lång. De modigaste barnen och vuxna kommer att kunna glida nerför en av de tre körfälten på dess stora ramp. Dessa aktiviteter är som alltid kostnadsfria och ingår i Hamnens plan för att främja fritidsaktiviteter under hela året.

Denna marknad kan avnjutas 22 december till 8 januari från 12:00 till 20:00, förutom den 24:e och 31:e då den stänger tidigare (se hemsidan för mer information)

Marknaden kommer också att ha två mat- och dryckesstånd med ett snacksområde som kommer att drivas av La Oca och My True Burger, båda restaurangerna redan installerade i hamnen.

 

Detaljer

Datum:
29 december, 2023
Tid:
12:00 - 20:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , , ,
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).