Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fira del Vi – Vinmässa i Pollensa

6 maj, 2023

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 dag som börjar kl. 00:00, och upprepas till 7 maj, 2023

Vinmässa i klostret Santo Domingo i centrala Pollenca den 6-7 maj där 39 vingårdar från ön deltar. Ett utmärkt tillfälle att utforska de mallorkinska vinerna.

Vinmässan i Pollença firar sin tjugonde upplaga i år och det kommer den att göra på ett speciellt sätt. Efter att ha hållits i två år på Can Conill-parkeringen på grund av pandemin, återvänder mässan i år till klostret Sant Domingo, dess ursprungliga plats. Lördagen den 6 och söndagen den 7 maj kommer vinälskare att kunna smaka på ett brett urval av viner från Mallorca och DO Montsant.

Entréavgiften för att besöka Vinmässan kommer att vara 15 euro, varav 5 kan användas för att köpa vin på någon av de deltagande vingårdarna. Dessutom får du med biljetten ett glas vin, en påse, ett häfte med alla deltagande vingårdar och en penna för att skriva ner intrycken av provningarna. Besökare kan köpa biljetter i biljettkassan upp till en timme före stängning. Tiderna för att besöka mässan kommer att vara lördagen den 6 maj från 10:00 till 20:30; och söndag 7 från 10:00 till 14:00.

 

Här kan du läsa mer om deltagande bodegor m.m.

 

 

 

Detaljer

Datum:
6 maj, 2023
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).