Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Concert de la Lluna a les Vinyes på Macià Batle

8 juli, 2023 @ 21:30 - 23:30

Concert de la Lluna a les Vinyes, Månens konsert i Vingårdarna, ett musikaliskt och gastronomiskt välgörenhetsevenemang som hålls på Vingården Macià Batle i Santa Maria Del Cami, lördagen den 8 juli kl 21.30  med Balearic Island Symphony Orchestra.

Syftet är att samla in pengar till Amics de la Infáncia som är en ideell social förening som hjälper barn som riskerar social utestängning, både på Mallorca och i tredje världen. Amics de la Infáncia grundades 1996 för att hjälpa fosterhemmet Hogares del templet i Palma, ett fosterhem för barn och ungdomar som behövde pengar för att förhindra att stängas. Idag hjälper även föreningen länder som Bolivia och Peru där en majoritet av barnen lever i extrem fattigdom. Läs mer om föreningens arbete här.

Kom och lyssna på konserten med Balearic Islands Symphony Orchestra med sopranen Marta Bauzà och tenoren Joan Lainez, samt njut av mallorkinska produkter och vin från Macià Batle och det viktigaste av allt ”Hjälp barn som riskerar social utestängning”.

Biljetter kan köpas på bland annat El Corte Ingles Service desk på Avenidas och Jaime III eller på plats på Macia Batle

Detaljer

Datum:
8 juli, 2023
Tid:
21:30 - 23:30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).