Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Änglasöndagen på Castell de Bellver

16 april, 2023 @ 11:00 - 17:00

Diumenge de l’Angel, Änglasöndag firas på Castell de Bellver söndagen den 16 april, kl 11-17. Denna festival började på 1400-talet och firades som ett välgörenhetsevenemang och även en minnesdag för Angel, skyddshelgonet för allt jordbruk på Mallorca.

Under denna dag kommer EMT i Palma att erbjuda en gratis buss för alla de människor som vill åka upp till Castell de Bellver, som kommer att ha en frekvens på cirka tio minuter och kommer att lämna Camilo José Cela-gatan, från 10:30 på morgonen till 17:00.

Samtidigt kommer det också att finnas utställningar från föreningarna för Federation of Neighbourhood Associations of Palma, samt schackaktiviteter som anordnas av Balearic Islands Chess Players Association, med en turnering med snabbspel och samtidiga spel av schack. Var 15:e minut  kommer monologer att framföras med viktiga figurer från Castells historia, och kl 12 hålls en konsert av Son Dameto-kören.

På parkeringsplatsens esplanad, också från 11.00 till 13.30, kommer det att finnas ett brett utbud av aktiviteter riktade till de minsta, såsom barnspel, Circ Bover Soc show, ekologiska karuseller, tir de fona , och två nya EMT-bussar som kan besökas inuti. Likaså kommer Palmas ridande polis vid denna tidpunkt att hålla en öppen dag i stallen som de har på Bellver slotts område och kommer också att anordna en trafikpark för barn.

Här hittar du programmet

 

 

Detaljer

Datum:
16 april, 2023
Tid:
11:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,
Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev!

Får du inget bekräftelsemail – hör av dig till mallorcanyheter@gmail.com
(Glöm inte att titta i din skräppost).